Consument

Licent Assuradeuren B.V. is een volmachtbedrijf op het gebied van schadeverzekeringen met volmachten van meerdere landelijk bekende verzekeringsmaatschappijen en werkt samen met twintig assurantiekantoren in de regio Noordoost-Nederland.

Als gevolmachtigd agent hebben wij als Licent van verzekeraars verregaande bevoegdheden gekregen om namens hun, zelf verzekeringen te accepteren, polissen op te maken, schades te behandelen etc. We doen eigenlijk alles wat een verzekeringsmaatschappij ook doet en vormen een snelle schakel tussen de verzekeringsmaatschappijen en de aangesloten tussenpersonen. We bieden samen met onze kantoren schadeverzekeringen aan voor zowel particulieren als voor het midden- en kleinbedrijf. Naast producten van de verzekeraars zelf voeren wij ook verzekeringen onder eigen naam en met eigen tarieven. De advisering rondom de producten en bij schade vindt plaats door de met ons samenwerkende kantoren, zij vormen uw - enige - aanspreekpunt. Deze kantoren zijn ook lid van Coöperatie Licent. Ze voeren allen hun advies uit op basis van ongebonden bemiddeling en zijn volledig vrij in de keuze waar een verzekering wordt ondergebracht.

Neem, indien u verzekeringsadvies nodig heeft, informatie wilt ontvangen over uw polis of bijvoorbeeld schade heeft geleden, contact op met één van de aangesloten kantoren.

Wilt u meer informatie over het werk van gevolmachtigde agenten in het algemeen, klik dan hier voor de brochure van onze branchevereniging NVGA.